Dé ideale locatie...

Nabij Arena, AFAS Live, Ziggo Dome en Pathé

Reserveer nu!

Dé ideale locatie...

Welkom bij Hoekenrode

Brasserie Hoekenrode is op een steenworp afstand gelegen van de Johan Cruijff Arena, de AFAS Live en de Pathé bioscoop en de Ziggo Dome. De ideale locatie dus om eerst nog even iets te eten en/of te drinken voordat u een wedstrijd van Ajax of een concert bezoekt. Wij zijn bijzonder makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (trein/metro/bus) of met eigen vervoer (twee grote garages -P1, P6 en P21- liggen vlakbij).

Naast de bar heeft Brasserie Hoekenrode een grote borrelruimte en een separaat restaurant gedeelte met ongeveer 100 zitplaatsen. Brasserie Hoekenrode heeft een maximum capaciteit van 200 zitplaatsen en ongeveer 450 staanplaatsen.

Brasserie Hoekenrode is bij uitstek dé ideale locatie voor uw lunch, diner, zakelijke bespreking, business-to-business meeting, groepsarrangement, borrel, evenement en/of feest. Ook maken wij graag een aanbieding op maat, zodat alles compleet aan uw wensen voldoet.

Kijk rustig nog wat verder voor nog meer specifieke kenmerken.

Voor een borrel, lunch of diner...

Eten en drinken

Bij ons is er voor ieder wat wils! Van de vertrouwde burger, saté of malse ossenhaas tot diverse wisselende gerechten uit andere keukens(landen), zoals de pittige Koreaanse kip en salade met gamba’s in sinaasappel-honing saus. Vegetarisch en Vegan word ook niet overgeslagen met bijvoorbeeld de avocado-ananas salade met papayadressing. Dit alles wordt geserveerd vanuit onze prachtige open keuken!

Onze borrelkaart staat vol met speciaal bieren, cocktails, wijnen, shots en andere heerlijkheden die de dorst lessen. Bij die borrel hoort natuurlijk een lekkere koude of warme borrelplank.

Tijdens evenementen maken we gebruik van een speciale 'evenementenkaart'. Bekijk ze hieronder.

Dinerkaart Lunchkaart

Borrelkaart

De ideale locatie voor uw groepsreservering...

Groepen

Brasserie Hoekenrode is dé ideale locatie voor uw groepsreservering. Voor elke gelegenheid bieden wij een speciaal groepsarrangement. Buffetvoorstellen voor groepen vanaf 50 tot maximaal 250 personen.

Ook voor zakelijke groepsaanvragen hebben wij alle apparatuur in huis. Zoals 65 en 70 inch led-schermen waar uw presentatie goed tot zijn recht komt, ondersteund met uw woorden via ons geluidsysteem.

Meer informatie

Wacht niet op de barman...

Self-Service taptafel

Wij bieden u de mogelijkheid heerlijk te borrelen aan onze self-service taptafel. U hoeft niet meer op de barman te wachten! Voortaan kunt u direct met uw maten of collega’s van uw vers getapte biertjes genieten.

U kunt een taptafel reserveren met 10 Liter bier. Een upgrade is natuurlijk ook mogelijk. Een upgrade kan onder voorbehoud van beschikbaarheid worden aangevraagd. Reserveringen en walk-in zijn beperkt tot een minimum van 10 Liter bier à € 14,00 per liter.

Meer informatie

Op specale eventdagen...

Events

Op evenementendagen van de Ziggo Dome, Afas Live en Arena kan er 3 uur voor aanvang van het evenement niet gereserveerd worden via onze online reserveringen. Tevens kunt u op deze dagen vanaf 17:00 uur alleen een keuze maken van onze speciale evenementenkaart. Indien u deze per mail wilt ontvangen kunt u deze opvragen via info@Hoekenrode.nl.

Hieronder voor uw gemak de links naar de evenementenagenda van Afas Live, Ziggo Dome en de Johan Cruijff Arena.

AFAS Live Ziggo Dome Johan Cruyff Arena